Friday, 15 April 2011

demam final..........

esok nak final...koko,,,3 buku kne baca,,,perah otak jugaklah katakan,,tapi...bila pk2 blek,,,ada hikmahnye jgk aku amik jabatan pertahanan awam,,bukannya nak mempertahankan org awam,,hahaha,,,tapi bnyk ilmu tntg benda2 yg patut n aku x tau lag,,huhuhuhuuu,,,tadi baca pasal pili bomba,,,aku bleh plak terlentok,,and then cbe teka apa yg berlaku???? tekalah,,,huhuhu,,,,aku mimpi aku wat praktikal memadam kebakaran guna pili bomba,,wawawaaa,,,,pnt gak,,,bgun je tdow,,aku glak sendiri,,,roomate aku dah pelik dah,,semua tengok aku ngan muka pelik dieowg,,,pelik sangat ke????  hahaha,,,sampai leh termimpi plak,,,huhuhu,,,,ni kalau x dapat A+ x tau la nak cakap apa,,,harap2 dpt,,,amin,,:),,mlm kang sambung lagi,,,
   sok kwn2 aku ramai yg balek,,,tinggal la aku sorg kat dom nieh,,huhuhuhhhhh,,,,x pe lah,,blek time cuti sem jer,,,better study,,kat umah pun aku x leh study nyer,,,kang dok brgn 24 jam,,entah apa yg diberangannye aku pun x tau,,,hmmmm,,,,,
   ok la,,,nak stop ni,,,idea dah kering nak cakap ape,,,nanti lau bnyk,,cte lg,,lah yep,,,:),,,assalammualaikum,,,bye2...hik3,,:-D

1 comment: